PVC дограма

Основните предимства на профилите от PVC ( поливинилхлорид ) са устойчивостта на стареене, малката топлопроводимост, издържливостта на климатични промени, превъзходните топло и звуко-изолиращи свойства. За Вас предлагаме врати и прозорци с профили и материали на водещите производители в България и Европа. Структурата на профилите е не позволяваща изгаряне и деформация, тя е нечувствителна към околната среда – не съдържа олово, не позволява задържането на вода, петна и прах. За това допринасят и двойният уплътнител и специалните отводнителни отвори. PVC профилите са издържливи на сезонни промени и нямат нужда от боядисване и поддръжка.Те са защитени от атаката на киселини, основи, захабяване и соли. Издържливи са на корозия, когато се употребяват в условия с висока температурна влажност. С характерният им не вибриращ материал и термично монтирани ъгли, драстично намаляват и външния шум.

PROFILINK

PROFILINK е водещ производител на PVC профили за прозорци, врати и специализирани изделия. Името се асоциира с висококачествени продукти и коректни партньорски взаимоотношения, което нарежда марката между най-големите и уважавани фирми в Европа за производството на PVC профили за прозорци и врати.

Система Ултра е икономична, но в същото време качествена PVC система за изработка на врати и прозорци за вграждане в ново строителство или за подмяна старите Ви прозорци. Тази система се предпочита изключително силно за саниране на входове на жилищни сгради поради добрата цена и завидните коефициенти на шумо и топлоизолация.

Предимства на системата:

 • система с 3 камери и 60 мм монтажна ширина
 • коефициент на изолация – 1.5 W/m2K , което позволява достигането на европейските стандарти за енергоспестяване, дори и с нискобюджетните еднокамерни стъклопакети
 • дебелина на стъклопакет до 24 мм или 30 мм , което позволява на постигане на много добри стойности на топло и шумоизолация
 • висококачествено уплътнение
 • възможност за влагане на обков с най-висока степен на сигурност WK2 и WK3
 • висококачествен PVC материал, което гарантира дълъг живот на експлоатация на прозорците

ProfiLink Classic- Четирикамерна система за ПВЦ  прозорци и врати.
ProfiLink Classic е отличен избор за всяко помещение, перфектна комбинация от ниска цена и високо качество.

Четирикамерната система гарантира висока топлинна и звукова изолация . Прозорците с дограма ProfiLink  са лесни за поддръжка ,с висока енергийна ефективност, елегантен дизайн и  гладка повърхност . Животът на прозорците,произведени с  ProfiliLink Classic е практически неограничен, ако се спазват изискванията за експлоатация ,почистване и поддръжка.

Основните характеристики на система са:
• Ширината на касата  е 60мм.
•  Топлоизолационните характеристики на профила са от много високо ниво: Uf = 1,4 W/m²K.
• Благодарение на идеалната шумоизолация се радвате на тишина и спокойствие във Вашия дом:
• PVC -суровината, от която се изработват профилите е с най-високо качество,което ги прави много устойчиви и на най-силните и агресивни влияния на околната среда.
• Повърхността на профилите е идеално гладка.
• Конструкцията на системата е с висока стабилност, тъй като са използвани универсални усилители с дебелина на стената от 1,2мм.
• Възможност за избор между стъклопакет с различна ширина-24мм или 30 мм.

ProfiLink Classic  е в клас А от категоризацията на системните профили за производство на ПВЦ дограма.

ProfiLink Premium+ е петкамерна система. Това е най-новата система на ProfiLink.
Профилът  е с по-голяма конструктивна ширина-70 мм. Това осигурява голямо подобряване на качествените показатели на системата. Характерно е, че са използвани усилители и аксесоари, унифицирани за всички системи ProfiLink, като резултатът е улеснение за производителите на дограма,работещи с тази марка. Тази PVC система позволява изработка на врати и прозорци за вграждане в ново строителство или за подмяна старите Ви прозорци. Тази система е проектирана с уникално заоблена оптика и висока здравина и устойчивост на агресивни атмосферни влияния, което я прави силен конкурент в своя клас. Намира широка употреба от класически прозорец и врата до хармоника и фолксваген отваряне.

Предимства на системата:

 • 5 камерна каса и крило с дебелина 70 мм
 • коефициент на изолация – 1.3 W/m2K , което позволява достигането на европейските стандарти за енергоспестяване, дори и с нискобюджетните еднокамерни стъклопакети
 • дебелина на стъклопакет до 36 мм, което позволява и влагането на тройни стъклопакети
 • висококачествено уплътнение
 • възможност за влагане на обков с най-висока степен на сигурност WK2 и WK3
 • висококачествен PVC материал, което гарантира дълъг живот на експлоатация на прозорците
 • Повърхността на профилите е идеално гладка.

„PROFILINK Premium“ е 6-камерна система с дълбочина на профила до 80мм ширина.

Шест камерната система ProfiLink Premium гарантира перфектна топлинна и звукоизолация. Предоставя възможност за поставяне на 24 мм ,30 мм и 36 мм стъклопакет, съобразен с последните тенденции в тази област. Осигурява отлична шумоизолация, осигуряваща тишина и спокойствие във вашият дом. Заоблените форми създават нови художествени решения. Уплътненията са с ефективна геометрия изработени от изключително издръжлив на атмосферни влияния материал E.P.D.M. Стъклодържателят дава възможност за лесно и рационално остъкляване. Фиксирането на стъклопакета се извършва чрез специални подложки, които следват контурите на профила. Здравината на стените дава сигурност за закрепването на обкова и стабилност срещу отскубване. Стоманени усилващи профили по високите критерии за здравина на ProfiLink. Висока сигурност благодарение на централно разположен 13 мм евро канал за обкова. Профилите са с гладка, хигиенична и лесна за поддръжка повърхност. Животът на профилите ProfiLink е практически неограничен, при спазване на експлоатационните изисквания за почистване и поддръжка на прозорците.