Системи тип плъзгане

Споделяне:

Въпреки огромните площи, които могат да заемат, тези изделия се характеризират с изключителна лекота при експлоатация. Без усилие може да се отваря частично или цялостно плъзгащата му част.

Пластмасовите врати с плъзгане откриват съвсем нови перспективи за атрактивното пространствено оформление. Те дават възможност за елегантна, светла архитектура на най високо техническо ниво. С тях могат да се затворят и по големи отвори без да се отнема от изгледа навън. С плъзгащите системи имате избор: врата с повдигане и плъгазне или двуплоскостно отваряне и паралелно плъзгащо се изнасяне, според строителните дадености, архитектурните желания и нужди. Различните системи предлагат и естетична външност и функционална надежност.

Profilink Sliding System - най-новото попълнение в продуктовото портфолио профилни системи на Профилинк, и първата по рода си плъзгаща PVC система за прозорци произведена в България, характеризираща се с отлично качество, модерен дизайн и конкурентна цена. Основните преимущества на системата са:
  • Стандартно заложените елементи на обкова са регулируеми и предлагат заключване и противовзломна защита.
  • Системата е проектирана за окомплектовка с наличните стандартни стъклодържатели на Профилинк, което дава възможност за изграждане на модули с троен и двоен стъклопакет, както и с единично стъкло, т.е. не е необходимо поддържане на допълнителни складови наличности.
  • Sliding System съдържа профил, който позволява адаптирането и към стандартната 70 мм система Premium. Това позволява многобройни архитектурни комбинации на плъзгащо и стандартно отваряне, икономични решения, спестяващи пространство и пари.

Врата плъзгане с повдигане 85 мм профилна дълбочина-тип Хебе Шибе

Schuco ASS 70.HI е система за плъзгане с повдигане с високи показатели на топлоизолация, която изпълнява най-строгите изисквания за енергоспестяване. Системата предлага лесен и безшумен излаз към балкони, веранди и зимни градини. Тъй като крилата се плъзгат на едно ниво, липсват вратни крила за отваряне навътре или навън. Това осигурява допълнително място за интериора.
  • много добри изолиращи свойства
  • праг и водеща релса съгласно модула от алуминий или GRP
  • стъклото и панела могат да са с дебелина до 51 мм
  • включено запечатване за най-добро качество на продукта
Call Now Button