Продукти

Споделяне:

PVC дограма-Profilink, Schueco, Aluplast, Reiner

Предимства на профилите от PVC ( поливинилхлорид ) са устойчивостта на стареене, малката топлопроводимост, издържливостта на климатични промени, превъзходните топло и звуко-изолиращи свойства. За Вас предлагаме врати и прозорци с профили и материали на водещите производители в България и Европа.

Прочетете повече...

Алуминиева дограма

Алуминият е вторият най-употребяван метал в света. Основните му качества са лекота, устойчивост на корозия, възможност за лесно придаване на форми и висока топлопроводимост.

Често се използва за производство на дограма, предназначена за помещения, в които икономията на енергия не е основен приоритет.

Прочетете повече...

Системи тип Плъзгане

Въпреки огромните площи, които могат да заемат, тези изделия се характеризират с изключителна лекота при експлоатация. Без усилие може да се отваря частично или цялостно плъзгащата му част.

Прочетете повече...

Външни щори

Екстериорното засенчване е технология, която създава оптимална среда от гледна точка на светлина и топлинни условия и е ключова част от конструкцията по отношение на пестенето на енергия.

Основните предимства включват термо-регулиране и защитен ефект, както и намаляване нивото на външния шум.

Прочетете повече...

Вътрешни щори

Изборът на щори понякога се оказва най-трудното решение. Дограмата е сложена, стените са измазани, мебелите са избрани, парите за ремонта са намаляли. Какво да изберем? По-практично или по-красиво? По-евтино или по-скъпо? Неутрално или акцент?

Алуминиеви хоризонтални щори, щори ден и нощ, вертикални щори и още...

Прочетете повече...

Мрежи против насекоми

Мрежите против насекоми, или накратко казано комарниците са универсално средство за защита от насекомите, особено през лятото. Тяхното значение постигането на удобство и комфорт в дома е значително. Приложението им става все по-голямо и по-голямо.Могат да бъдат поставяни на прозорци и врати с всякакъв размер и характеристики.

Прочетете повече...

Капаци за прозорци/Кепенци

Предпазват прозорците от атмосферните влияния , като същевременно придават на фасадата индивидуален стил...

Прочетете повече...

Системи за преграждане от стъкло

Дивизията обхваща от системи за преграждане на огромни зали в големи центрове до системи за звукоизолиране в малки помещения. Много сполучливо е приложението им като преграда между помещения, съчетавайки дизайн и функционалност.

Прочетете повече...

Call Now Button