Мрежи против насекоми

Споделяне:

Статични комарници

  •  Разпространен вид комарник, заради добрите му качества и ниската цена. Монтира се на куки или райбери и е подходящ само за прозорци. Основният му недостатък е, че спира достъпа навън и е препоръчително да се използва за прозорци, чиято функция е само проветряване /напр. в банята/.

Ролетни комарници

  • Тези мрежи срещу насекоми са подходящи за прозорци и врати, които използвате, за да се наслаждавате на гледката. Те могат да бъдат вдигнати, сваляни или да бъдат застопорени през зимата. Изключително функционални и удобни мрежи против насекоми.

Комарници на панти

  • Комарник на панти /отваряеми/ – този тип комарници са евтино решение за справяне с насекомите. Закрепват се към дограмата чрез панти като могат да бъдат свалени за стандартно почистване или за зимния сезон. Подходящи са както за прозорци, така и за врати, особено балконски.

Комарник тип „Плисе“

  • Този вид комарник е подобен на ролетния. Разликата е, че прибирането е на ляво или на дясно, а мрежата не се навива на руло, а на хармоника. Комарниците тип „плисе“ са много практични и удобни и осигуряват чувство за простор.

ПЛЪЗГАЩИ КОМАРНИЦИ

  • Плъзгащият комарник е отлично решение за двойно, отварящи се последователни балконски врати или плъзгащи се дограми. Състои се от две успоредно плъзгащи се във водач мрежи в алуминиева рамка. Възможно е да бъде изработен само с една пано мрежа в двойно по-голяма рамка, така че плъзгащата се мрежа да бъде премествана само на отвореното крило на плъзгащата се дограма.
Call Now Button