За нас

Споделяне:

На 1 септември 2020 г. СОНИК ЕООД получи сертификат ISO 9001:2015. Това е поредната стъпка, която направи фирмата в стремежа си за непрекъснато подобряване на качеството и максимално задоволяване на изискванията на клиента.

Постоянството е водещо за постигане на високите ни цели, а именно високо квалифицирани, ефективни и гъвкави служители. Ние знаем, че доволен клиент се постига само с добър и качествен екип. Когато клиента дойде при нас, той всъщност поръчва топлина, уют и красота за своя дом, а не просто прозорец или врата. Поръчва изделие, с което ще живее и ще ползва дълго време и компромиси са недопустими. Ние съзнаваме отговорността, която носим и винаги се стремим да доставяме продукт, произведен от най-добрите материали, по най-иновативния начин, на най-разумната цена. Никога не подценяваме и услугата, която върви ръка за ръка с продукта. Ние знаем, че само по този начин е възможна пълната удовлетвореност на клиента. От всеки доволен клиент ние получаваме вдъхновение и заряд да вървим напред. Нашият най-добър учител винаги е бил и ще бъде клиента и ние се учим постоянно, като с годините и практиката научихме много и най-добрите уроци, но най-важния е, че това което зависи от теб трябва да го свършиш безупречно.

Фирма Соник е заложила на качеството като стратегия за бъдещо развитие. За постигането на целта, ние използваме най-модерната апаратура и технология на всички нива от производствения процес. Този факт ни дава увереност да твърдим, че всички продукти отговарят на най-високите изисквания за качество.

Call Now Button