Вътрешни щори

Споделяне:

Изборът на щори понякога се оказва най-трудното решение.  Много и разнообразни са продуктите, които изпълняват не само слънцезащитни функции, но са и част от декорацията на помещението. Съществува огромно разнообразие от материали, цветове, начини на управление, функции и степен на защита. Тук може да разгледате и изберете основните видове вътрешни щори, както и да направите конкретно запитване за даден модел.

Гредите за вертикални щори се задвижват ръчно със синджир или елегантна PVC пръчка, а модел EOS позволява и задвижване с ел. мотор.  

Вертикални щори

Вертикалните щори се изработват от висококачествени платове с широка цветова гама и разцветки. Те заместват пердетата  изцяло и придават завършеност в интериора на дома  и офиса. Схеми на управление
  • ляво или дясно събиране
  • центално събиране
  • централно срещу

Хоризонтални алуминиеви щори-Венециански

Хоризонталните алуминиеви щори, наричани още венециански, са практично и евтино решение, лесни за употреба. Монтират се на дограмата без да нарушават изолационните и качества. Те са най-често използвания слънчезащитен продукт поради своята надежност и практичност. Внушителният брой от цветове, модели и екстри, способността им за превъзходно регулиране на светлината и видимостта, са превърнали хоризонталните щори в незаменим функционален и декоративен елемент във всеки дом и офис. Ламелите са произведени от алуминий с ширина 16 или 25 мм. Прецизната изработка на управляващите механизми и висококачествени материали гарантират безпроблемна употреба с години наред.

Хоризонтални щори- ''Пред стъкла''

Традиционните хоризонтални щори. Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни. Управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората. Могат да се монтират пред и между стъклодържателите.

Хоризонтални щори-''BlackOut''

BlackOut са изработени със специална перфорация на ламелите (на основните отвори и на отворите за странично водене), която не позволява проникване на никаква светлина, когато щората е в затворено положение.

Хоризонтални алуминиви щори- "Maxi''

Модела "Макси" е един от лидерите на комбинация от функционалност , надеждност и универсален дизайн. Монтират се плътно до стъклото, имат по-естетичен вид и представляват единна структура. Хоризонталните алуминиеви щори модел "Макси"  са предназначени за монтаж само върху дограмата, за разлика от модел "Пред стъкло". Важно е да се знае, че при наличието на хоризонтален разделител, например при балконски врати, трябва да се поставят две щори.

Хоризонтални щори модел -"Между стъкло"

Подходящи за двукатни дървени дограми или слепена дограма/оригиналните дограми на панелените блокове/. Механизма се извежда чрез пробиване на дограмата.  Щората се монтира между двете крила на прозореца, като по този начин осигурява пълна защита от слънчеви лъчи и видимост. Нещо повече – алуминиевите ламели са надеждно защитени от физическо нараняване и замърсяване. Разликата с модел "Пред стъкло" е само в механизма. ВНИМАНИЕ: Този модел щори не е подходящ за ПВС или алуминиева дограма.

Роло щори "Ден и Нощ"

Ново модернистично решение са роло щорите система "Ден и нощ". Чрез два текстилни плата с редуващи се прозрачни и плътни ленти се постига ефектно съчетание на светлината от нощ към ден . Тъканите са изработени от полиестер и претижават антистатични свойства. Щорите са подходящи за монтаж на таван, стена или крило на прозорец.
  • Модел "Стандарт" без водачи
  • Модел" Елегант" с  водачи

Роло Щори

Едно различно решение за Вашия интериор, роло щорите никога не са били толкова стилни, изискани, свежи..... Всичко друго, но не и обикновенни. Изработени са от едноцветни и многоцветни декоративни, затъмняващи и филтриращи платове прилягаши на всякакъв вид дограма.

Роло щори модел Стандарт

система без водачи, свободно висяща. Рулото плат остава открито, като се навива около алуминиева ос.  Щората се управлява чрез дърпане на синджир до желаната позиция. В долния край има профил който държи плата изпънат.

Роло щори модел Елегант

Руло щори модел "елеганс" са нов модел, разработен за PVC и алуминиева дограма, със заоблен декоративен профил и елегантни алуминиеви водачи. Руло щората фино приляга към дограмата, спирайки притока на светлината и видимостта. Системата е с алуминиева кутия и водачи. Кутията прикрива рулото плат, водачите прикриват вертикалния просвет между плата и крилото. Съчетан с плат „Black Out” този модел осигурява пълно затъмнение на помещението.Щората се управлява чрез дърпане на синджир до желаната позиция.

Роло щори модел Мини

без водачи. По подобие на модел Стандарт, плата остава открит, като се навива около алуминиева ос.  Щората се управлява чрез дърпане на синджир до желаната позиция. В долния край има профил който държи плата изпънат. За разлика от модел С тандарт , модел Мини е с по-малка конзола/планка/, което прави щората подходяща за отваряеми прозорци и балконски врати - като не пречи при отварянето им. В сравнение с Роло"Стандарт", чиито планки излизат напред 6,5 см, при модел Мини планките излизат само 3.5 см. Роло "Мини" се изработва в ширина до 110 см./до този размер конзолата е достатъчно устойчива, за да понесе тежестта на плата/.

Фото вертикални щори

Фото щорите са вертикални щори, изработени с печат на желано от вас изображение. Индивидуалният дизайн предоставя възможност за изработка на щори, съобразени изцяло с Вашите изисквания и стил.
Call Now Button