Продукти

null

PVC дограма

Основните предимства на профилите от PVC ( поливинилхлорид ) са устойчивостта на стареене, малката топлопроводимост, издържливостта на климатични промени, превъзходните топло и звуко-изолиращи свойства. За Вас предлагаме врати и прозорци с профили и материали на водещите производители в България и Европа.
null

Алуминиева дограма

Алуминият е вторият най-употребяван метал в света. Основните му качества са лекота, устойчивост на корозия, възможност за лесно придаване на форми и висока топлопроводимост.

Често се използва за производство на дограма, предназначена за помещения, в които икономията на енергия не е основен приоритет.

null

Дървена дограма

Дървото като материал се характеризира с голяма издържливост и дава възможност за изпълнение на най- разнообразни нестандартни размери, решения и форми- сводове, овали , триъгълници и др.

null

Външни щори

Екстериорното засенчване е технология, която създава оптимална среда от гледна точка на светлина и топлинни условия и е ключова част от конструкцията по отношение на пестенето на енергия.

Основните предимства включват термо-регулиране и защитен ефект, както и намаляване нивото на външния шум.

null

Вътрешни щори

Изборът на щори понякога се оказва най-трудното решение. Дограмата е сложена, стените са измазани, мебелите са избрани, парите за ремонта са намаляли. Какво да изберем? По-практично или по-красиво? По-евтино или по-скъпо? Неутрално или акцент?
null

Мрежи против насекоми

Подходящи са за прозорци, които имат проветриви функции – примерно малките прозорци в банята. Монтират се на куки или райбери и много лесно се демонтират през зимата.

null

Системи тип плъзгане

Въпреки огромните площи, които могат да заемат, тези изделия се характеризират с изключителна лекота при експлоатация. Без усилие може да се отваря частично или цялостно плъзгащата му част.
null

Системи за преграждане от стъкло

Дивизията обхваща от системи за преграждане на огромни зали в големи центрове до системи за звукоизолиране в малки помещения. Много сполучливо е приложението им като преграда между помещения, съчетавайки дизайн и функционалност.
null

Парапети

От изключителна важност за нашето ежедневие са парапетите. Всички ние всекидневно разчитаме на тях. Но освен съоръжения осигуряващи нашата сигурност и безопасност, парапетите могат да бъдат и чудесно допълнение за всякакъв вид интериорни и екстериорни решения.